Testimonials van moeders

Delen op social media:

'Er is nu meer ruimte in mijn leven voor me-time en energie'
'Als ik mijn behoeften goed kan aangeven, ben ik vrolijker en relaxter'
'Ik heb mijn balans weer terug door belangrijke energievreters te schrappen'
'Coaching in kleine stappen en met een praktische insteek'

  

  Ervaringen van moeders die door MAMcoaching hun eigen balans vonden:


'De coaching heeft me op het goede pad gestuurd om mijn eigen balans en antwoorden te zoeken. Er was geen oordeel over mij als persoon of mijn coachingsvraag, waardoor er ruimte was voor mijn proces en emoties. Een warme persoonlijke benadering en toch met professionele afstand'.  
(Franka)

'De combinatie van beweging in de natuur (en alle seizoenen meegemaakt) zijn prettig en helpen erg om in het moment te zijn. Yura is een professional die op een open en prettige wijze met je 'meeloopt' langs alle vragen die voorbij komen'.
(Renate)

'Dank je wel voor de fijne sessie. Je hebt me bewustwording en inzicht gegeven. Dat het belangrijk voor me is om me te richten op m'n innerlijke 'ik'. Dat wat ik hierin beleef; mijn gedachten en gevoelens op te gaan schrijven, zodat dit mij ook meer duidelijkheid en wellicht ook richting in mijn leven kan geven. En hierdoor de nodige rust. Fijn dat je gebruik maakt van de natuur om me heen, de metaforen; heel sprekend!'
(Edith tijdens de Nationale Wandelcoachdag 2017)

'Ik heb een coachingtraject gedaan bij Yura. Het waren fijne gesprekken over mezelf, mijn werk en gezin. Iemand die 'echt' naar je luistert en tips geeft om alle dagelijkse stress in balans te brengen.Het heeft mij meer rust gegeven, zodat ik weer kan genieten van alle mooie dingen in het leven'. 
(Stephanie)

'Ik zou Yura absoluut aanbevelen! Ze cre
ëert een heel persoonlijke, ontspannen en vertrouwde sfeer. Ze is een fijne gesprekspartner; haalt het onderste op een hele rustige, onopvallende manier boven. Hierdoor helpt ze je om zélf tot belangrijke inzichten te komen. De oefeningen en bewustwording die ze meegeeft, zijn helder en 'makkelijk toepasbaar' in het hectische leven met kinderen. Daardoor levert coaching met Yura een langdurig effect'. 

(Ellen)

'Ik wil je nogmaals bedanken voor de stappen die ik bij jou heb kunnen maken. Inmiddels weet ik dat ik voor die baan ben aangenomen, dus dat is goed nieuws. Ik ben heel benieuwd wat ik er daar van ga vinden, maar met de bagage uit onze gesprekken ga ik er wel met veel meer vertrouwen beginnen'.
(Iris)


'Hoe fijn was het om een coachwandeling te maken met Yura. Het voelde direct goed. Ze komt met tips waar ikzelf al lang niet meer aan dacht.
Wat mijn ogen open heeft gemaakt is het indelen van je tijd op energieniveau en vooral NIET op tijd. En dat vergt tijd, gaf Yura al aan, maar zeker het proberen waard. Ik neem nu bewust meer tijd voor mezelf en dat voelt echt heel goed'.
(Esther tijdens de Week van de Opvoeding)


‘Ik heb Yura op de VIP dag leren kennen als een rustig en zeer prettig persoon die je de ruimte geeft om te vertellen, na te denken en te voelen. Ze heeft me echt weten te raken door bepaalde zaken die voor mij in de weg zaten heel raak te duiden. Dit heeft me erg geholpen in het zetten van denkstappen en vervolgens het komen tot actie, waar ik al zolang tegenaan hikte. Ik verheug me op de verdere vervolggesprekken omdat ik inmiddels weet dat het me elke keer weer wat verder brengt. Dat wat ik voor ogen heb is niet 1, 2, 3 bereikt, dus het is heel fijn dat ze me op deze manier ondersteund in mijn proces naar meer vrijheid in mijn gedachten, het zware verantwoordelijkheidsgevoel te kunnen relativeren en daadwerkelijk meer ruimte in m’n nieuwe leven voor me-time en energie verkrijgen’. 
(Linda over de VIP dag)


'In mei 2015 heb ik de VIP-dag bij Yura gedaan. Wat een waardevolle dag! Boordevol inspiratie en ideeën kwam ik thuis. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik thuis minder in stressvolle situaties terecht kom. En als dat toch gebeurt, hoe ik er dan een goede draai aan kan geven. Ook weet ik hoe ik situaties die mij rust in mijn hoofd geven, kan opzoeken en vasthouden. Verder vind ik het nu normaal dat ik deze mentale rust (of focus) af en toe nodig heb; ik ben zeker niet de enige voor wie dat geldt en voel me er niet meer schuldig of slecht over. Integendeel, als ik mijn behoeften goed kan aangeven, ben ik vrolijker en relaxter, en daar heeft iedereen thuis wat aan!'
(Corrien over de VIP dag)
'De Strippenkaart is voor mij ideaal! Ik heb geen langlopend traject nodig, maar mis op mijn werk een supervisor - iemand waarmee ik kan sparren. Ik werk zo zelfstandig, dat ik vaak denk dat ik alles wel alleen kan oplossen. Maar soms loop ik gewoon vast of vind ik het fijn om met Yura te praten over een issue dat op het werk speelt. Zij stelt de goede vragen en houdt me een spiegel voor. Het geeft me rust in mijn hoofd en het scherpt mijn bewustzijn: welke keuzes ik wil maken, als Eva, en dat werkt super verhelderend!'
(Eva over de Strippenkaart)


'Ik vond het coachingsgesprek in combinatie met een wandeling in het bos een zeer goede combinatie. Door het wandelen in het bos stond ik ook niet bloot aan afleidingen en kon ik gericht mijn verhaal doen. Daarnaast vind ik Yura een hele fijne gesprekspartner, ik had echt het idee dat er iemand naar me luisterde en het fijne vond ik ook dat zij ook kinderen heeft waardoor je ook een antwoord krijgt gebaseerd op ervaring'. 
(Priscilla tijdens de Nationale Wandelcoachdag 2016)


'Ik heb meegedaan aan de wandelcoachdag, omdat ik beter zicht wilde krijgen over wat ik vind van mijn balans tussen werk en privé. Yura is open, nodigt je uit tot vertellen en weet snel door te vragen naar de kern. Met het gebruik van een voorbeeld uit de natuur kreeg ik weer nieuw inzicht in welke waarden voor mij belangrijk zijn. Daarnaast gaf Yura praktische tips over hoe op het werk op een ontspannen en effectieve manier aan de slag te gaan'.
(Marleen tijdens de Nationale Wandelcoachdag 2016)

'Inzichten in energiegevers & energievreters, en in mijn waarden helpen mij nog dagelijks. Het inspiratieschrift kijk ik nog regelmatig door als ik weer in één van mijn valkuilen trap. Belangrijke energievreters heb ik inmiddels geschrapt, waardoor ik mijn balans weer terug heb!'
(Linda)


'In een wandeling van 45 minuten over het mooie landgoed Broekhuizen te Leersum, inzicht en tips gekregen hoe ik beter met mijn werktijd kan omgaan, waardoor ik niet meer in dagelijkse tijdnood kom. De antwoorden zijn simpel, maar kom er maar eens op. Yura geeft tijdens het wandelen mooie handvatten om dit zelf in te zien, zonder dat het opgedrongen wordt. Bedankt Yura voor dit mooie inzicht'. 
(Marlies tijdens de Nationale Wandelcoachdag 2015)

'De wandeling was prettig. Ik vind het inspirerend om al lopend te vertellen, heroverwegen en uit te pluizen wat er rondom een thema speelt. Yura is toegankelijk en open. Bedankt voor de mogelijkheid om kennis te maken met wandelcoaching'.
(Ingrid tijdens de Nationale Wandelcoachdag 2015)

'Via de website van MAMcoaching heb ik een coachwandeling onder begeleiding van Yura gewonnen. Samen maakten we een wandeling van een uur over het prachtige landgoed Broekhuizen. Door de goede vragen die Yura stelde, kwam ik al wandelend op inzichten om meer balans te vinden in mijn leven. Yura komt niet met onuitvoerbare plannen, maar met concrete handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Een aanrader!'
(Karin)

'Wandelend coachen concept van Yura is super! Wandelend kom je tot hele goede gesprekken. Yura is iemand die veel vertrouwen inboezemd, maar ook met veel kennis van zaken. Ze luistert goed naar je en werkt heel erg oplossings- en toepassingsgericht. Je wordt aangezet tot nadenken en kunt er in het dagelijks leven (werk en privé) meteen je voordeel mee doen. Je leert kritisch naar jezelf te kijken, maar ook om hier op een andere manier mee om te gaan of om er op een andere manier naar te kijken’.
(Iris)'Ik heb Yura al aan verschillende mensen aanbevolen. De ontspannen, open, eerlijke en vertrouwde manier waarop de gesprekken hebben plaatsgevonden, heb ik als erg prettig ervaren. Dingen onder de oppervlakte komen door Yura's manier van coachen goed naar boven, zodat je er echt aan kan gaan werken'. 
(Judit)

'Ik heb eerst een coachtraject van 3 gesprekken gevolgd, en dat heeft me op weg geholpen naar meer balans in mijn leven. Toch merkte ik dat ik elke keer weer in mijn valkuil trapte van maar doorgaan. Als ik stress heb, dan ben ik een 'vechter' en ga maar door. Dat is niet zo handig, want ik weet dan echt niet meer waar de rem zit. Mijn man en kinderen weten genoeg als ik weer met zo'n kort lontje door het huis loop... Door een keer in de 2-3 maanden met Yura een coachwandeling te doen, blijf ik me bewust van mijn valkuil. En op de een of andere manier krijg ik altijd weer een aha-moment, waardoor ik steeds beter weet wat ik nou echt wil en wie ik nou eigenlijk ben na al die jaren partner, moeder en werknemer zijn'.
(Dorien over de Strippenkaart)

'De VIP dag heeft me geholpen om in één dag dieper op mijn vastzittende probleem in te gaan. Ik kwam er zelf niet meer uit en ben zo blij dat ik nu andere keuzes durf te maken. Na de lunch voelde ik me al beter in mijn vel zitten, ik voelde me opgelucht en opgeruimd. De energie die ik nu heb, gebruik ik voor leuke dingen. En daar heb ik ook weer zin in, zonder dat continue gevoel van 'moeten'. Het buiten zijn, afgewisseld met pauzes binnen was trouwens heerlijk. Echt een goede ervaring'.
(Anna)


'Ik heb de coaching als positief ervaren. Het kijken naar energievreters en deze 'verbannen'. Het bewuster nadenken over zeken waar je invloed op wilt uitoefenen, en welke niet. Ik zou haar aanbevelen aan een vriendin of collega. Yura is betrokken en prettig om mee te communiceren'. 
(Loes)


'Ik heb één uur coaching bij Yura gewonnen en hoewel ik niet direct een coachvraag kon formuleren, kon Yura door slim doorvragen toch bij de kern komen. Nu heb ik in grote lijnen helder waar ik tegenaan loop en welke richting ik op wil. Dit kan ik verder uit gaan diepen en stappen zetten. Erg fijn!'
(Agna)
 

Notitie: naast al deze vrouwen heb ik veel meer moeders gecoacht sinds 2010, maar niet iedereen wil met haar aanbeveling op mijn website staan. Ook heb ik voor Proud Mom al vele 'net-moeders' gesproken die ik coach naar een betere work-life balance na de bevalling. De evaluaties (en aanbevelingen) van deze coachtrajecten worden gedaan door Proud Mom zelf en niet door mij. Gratis kennismaken?
 

voor een gratis kennismakingsgesprek.
Of bel me op 06-83554192.

En vraag meteen je gratis abonnement voor het e-Zine MAMtips. Klik op de button
 'gratis e-Zine MAMtips' en je krijgt elke maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk & gezin, een ontspannen moeder zijn en minder schuldgevoel & stress.
'De wandelsessies met Yura hebben mij geholpen de balans tussen het moederschap en alle andere rollen te herstellen. De combinatie van het wandelen in een mooie omgeving en de coaching van Yura is geweldig. Door een luisterend oor te bieden en de juiste (soms confronterende) vragen te stellen zet ze je aan tot denken en kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen'.
(Daphne)


'Het is een reis die ik heb gemaakt. Ik heb geleerd wat mijn blokkades zijn en waarom ik bepaalde dingen doe. Toen ik dat wist, kon ik dat veranderen waardoor ik zelf relaxter ben geworden. Ik heb ook geleerd mijn energie te managen en datgene te doen wat werkt voor MIJ! Ik raad het aan iedereen aan! Het is de investering qua tijd, geld en energie allemaal meer dan waard geweest. De kwaliteit van mijn leven is veel beter geworden. Ik kan alleen maar zeggen: top, top, top! Thanx Yura!'
(Denise)


'Yura straalt veel positieve, vrolijke energie uit. Ze straalt ook vertrouwen en veiligheid uit, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Ik voelde me vrij om mezelf te laten zien en kon zo dus aan mijn ontwikkeling werken. Ik heb ook veel gehad aan de creatieve werkvormen die ze inzette: het kaartenspel en de wandelcoaching. Dat hielp om uit mijn hoofd naar mijn gevoel te gaan'.
(Suzan)

'Absolute toegevoegde waarde: het buiten bezig zijn. Door te lopen en met de natuur te zijn, gaat het praten veel makkelijker. Ik kwam ook makkelijker de diepte in bij een onderwerp. Yura is zelf een werkende moeder, ze weet dus hoe het is om een gezin en baan, en jezelf en je vriendenkring draaiende te houden. De opdrachten zijn niet zweverig, erg praktisch toepasbaar'.
(Miranda)

'Yura heeft veel geduld en kan goed luisteren. Ik heb van haar geleerd mij te ontspannen en naar mijn eigen IK te luisteren. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mij veel beter kan ontspannen en meer kan genieten van het leven en mijn gezin'.
(Gabriëlle)'Heel fijn en heel effectief. Er is veel aangekaart en behandeld in relatief weinig tijd. Ik heb veel over mijzelf geleerd en veel in de natuur gevonden wat mij heeft geholpen. Yura heeft mijn doelstelling met twee handen aangepakt, en mij op een prettige, warme manier verder geholpen. Doelgericht, maar ook persoonlijk, serieus, en daarnaast ook gezellig en open.
(Lisa)


'Als je integere coaching wil waarbij je jezelf en je blokkades wilt leren herkennen en waarbij je lekker buiten in de natuur kunt zijn, dan zou ik zeker naar Yura gaan. Zij neemt je serieus, ze geeft je vertrouwen en geeft je inzichten zonder dingen op te leggen'.
(Monique)

'Yura is een rustige coach, heel betrokken, ze helpt je echt op weg om anders met dingen om te gaan. Ze steunt je, je kunt altijd bij haar terecht. En de manier van coachen tijdens een wandeling heb ik als heel prettig ervaren'.
(Susan)

'Ik heb Yura ervaren als 'to the point', serieus en betrokken. In de gesprekken blijft ze kritisch kijken naar wat je zegt, en kan ze goed een analyse maken en inschatten waar het écht om gaat. Ik heb ook het gevoel dat ze zich - met gepaste afstand - betrokken voelt bij mijn verhaal'.
(Jantine)

'Toen ik had besloten dat ik gebruik wilde maken van een coach dacht ik meteen aan Yura. Ik kende Yura al vanuit haar voormalige werk en ik vond haar toen al heel aardig - rustige manier van vertellen. Ze weet ook alles wat we in voorgaande sessies hebben besproken, weer terug te halen (“je vertelde toen dat …”), dus ze luistert goed. Ik zou Yura aanbevelen omdat ze goed luistert, vragen aan je stelt die je zeker tot nadenken zet. Ze heeft zelf een gezin met jonge kinderen en begrijpt je dus ook heel goed. Geeft goede adviezen'.
(Jolanda)


Notitie: naast al deze vrouwen heb ik veel meer moeders gecoacht sinds 2010, maar niet iedereen wil met haar aanbeveling op mijn website staan. Ook heb ik voor Proud Mom al vele 'net-moeders' gesproken die ik coach naar een betere work-life balance na de bevalling. De evaluaties (en aanbevelingen) van deze coachtrajecten worden gedaan door Proud Mom zelf en niet door mij. Gratis kennismaken?
 

voor een gratis kennismakingsgesprek.
Of bel me op 06-83554192.

En vraag meteen je gratis abonnement voor het e-Zine MAMtips. Klik op de button
 'gratis e-Zine MAMtips' en je krijgt elke maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk & gezin, een ontspannen moeder zijn en minder schuldgevoel & stress.
'Ik heb Yura's hulp gehad bij het zoeken naar een nieuwe richting op zakelijk gebied (carrière switch). Yura coacht als een 'spiegel' waardoor latente ambities en talenten vanuit je eigen kracht duidelijk worden. Een juiste mix van terughoudendheid en soms even dat 'duwtje' dat je nodig hebt'.
(Narda)


'Yura is als coach zeer goed in staat om je zelf te laten inzien waar de pijnpunten liggen en hoe je meer balans krijgt in alle rollen die je hebt. Door middel van praktische oefeningen laat ze je niet alleen bewust worden, maar ook in kleine (!) stappen naar oplossingen toe werken.
Yura realiseert een uitstekende balans tussen 'wow-momenten' en herkenning, het stellen van de juiste vragen en luisteren 'met aandacht' en betrokkenheid en objectiviteit. Alles in kleine stappen en met een praktische insteek'.

(Ginny)
  

'Yura is een prettige persoonlijkheid, straalt dit uit, met een goed luisterend oor. Bijzonder en zeer praktisch is de competentietool (persoonskaartjes zoals Kwaliteiten- en Inspiratiespel) die ze heeft ingezet. Hier heb ik erg veel aan gehad'.
(Anike)'Yura bouwde snel een warm en veilig contact. Ik kon makkelijk haar openheid en begrip voelen. Ik kwam met een concrete vraag en vrij uitgesproken wensen. Yura kon goed bij mijn wensen aansluiten. Ik kon mijn proces tijdens alle dagen goed in gang zetten en waar ik nodig had kreeg ik genoeg stimulatie om verder te gaan'.
(Andrea)


'Samen met Yura heb ik een BalansWandeling gemaakt in de bossen. Het was verbazingwekkend om te beleven hoezeer de natuur kan bijdragen aan het scheppen van een helder beeld over jezelf, je carriere en de plaats die je inneemt in je gezin en familie. Een leerzame, verhelderende wandeling om dingen die je energie kosten om te vormen tot zaken die je energie opleveren en inzicht te krijgen waar je focus zou moeten liggen, zonder dat het moeite kost.
Een rustgevende, inspirerende wandelcoach, met levenservaring en vooral goede coachingsvaardigheden zonder je iets op te leggen, dat is Yura! Ze heeft het vermogen om onzichtbaar een last van je schouders te nemen, zonder dat je het in de gaten hebt!
Ik kan haar van harte aanbevelen en wens je een fijne wandeling!'
(Sonja)

'Yura heeft me meegenomen een prachtig stukje natuur in. Met weinig woorden, oog voor de omgeving en mijn verhaal. Persoonlijke aandacht. Precies dat wat ik nodig had. Een onafhankelijke blik. De vraag op een kruising in het bos. Waar sta je nu, waar wil je staan. Die laat me niet meer los!'
(Maud)
 

Notitie: naast al deze vrouwen heb ik veel meer moeders gecoacht sinds 2010, maar niet iedereen wil met haar aanbeveling op mijn website staan. Ook heb ik voor Proud Mom al vele 'net-moeders' gesproken die ik coach naar een betere work-life balance na de bevalling. De evaluaties (en aanbevelingen) van deze coachtrajecten worden gedaan door Proud Mom zelf en niet door mij. Gratis kennismaken?
 

voor een gratis kennismakingsgesprek.
Of bel me op 06-83554192.

En vraag meteen je gratis abonnement voor het e-Zine MAMtips. Klik op de button
 'gratis e-Zine MAMtips' en je krijgt elke maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk & gezin, een ontspannen moeder zijn en minder schuldgevoel & stress.