MAMaanbod

Delen op social media:

Breng rust in je drukke leven en laat een frisse wind door je hoofd waaien

MAMcoaching is er voor alle moeders die voelen dat het tijd is voor een positieve verandering in hun werk & leven.Rust en ruimte nodig in je hoofd? Of sta je voor een moeilijke keuze? Kom in beweging en gun jezelf een coachgesprek.


Met welke vraag loop jij rond in je hoofd?  

NIEUW: Inspiratie workshop
Je gaat een ochtend of middag aan de slag om verhelderende inzichten en inspiratie te krijgen over hoe je jouw droomleven vorm kunt geven: creatief, schrijven, praten, luisteren, delen en verbinden. Door de krachtige tools die je aangereikt krijgt, ontstaat er een helder beeld van wat jij wel wilt en waar jij je aandacht op wilt richten. Om te leven, werken en opvoeden vanuit je hart: je komt weer op je eigen pad. Met de nadruk op wie jij zelf bent, de vrouw die in jou zit. Wat heb jij nodig?
Lees hier alles over de Inspiratie workshop

Coachwandeling
Ik ben 
balans- & wandelcoach en stresscounselor, en coach buiten. Je zult ervaren dat je naast elkaar lopend in de natuur makkelijker praat en het brengt je tot rust. Je ontspant, je stresshormonen nemen af en je voelt je sneller op je gemak. Door een coachwandeling wordt het helder in je hoofd en kun je makkelijker naar je hart luisteren.


Locatiede wandelende coachafspraken vinden plaats op landgoed Broekhuizen, aan de rand van Leersum (Utrechtse Heuvelrug), op landgoed Beerschoten (De Bilt, vlakbij Utrecht) of op landgoed Rhijnauwen (Bunnik, aan de rand van Utrecht), maar ook andere buitenlocaties zijn mogelijk: rondom Veenendaal, Wageningen, Den Bosch, Gorinchem, etc. Reiskosten worden in dat geval eventueel doorberekend, zie Tarieven Of je kunt kiezen voor coaching waarbij gesprekken via Skype of telefoon worden gecombineerd met wandelcoaching. De afstand hoeft dus geen probleem te zijn.

Werkdagen: maandag t/m zaterdag.


voor een gratis kennismakingsgesprek. Of bel me op 06-83554192.

‘Wandelend coachen concept van Yura is super! Wandelend kom je tot hele goede gesprekken. Yura is iemand die veel vertrouwen inboezemd, maar ook met veel kennis van zaken. Ze luistert goed naar je en werkt heel erg oplossings- en toepassingsgericht. Je wordt aangezet tot nadenken en kunt er in het dagelijks leven (werk en privé) meteen je voordeel mee doen. Je leert kritisch naar jezelf te kijken, maar ook om hier op een andere manier mee om te gaan of om er op een andere manier naar te kijken’.
(Iris)

'Ik zou Yura absoluut aanbevelen! Ze creëert een heel persoonlijke, ontspannen en vertrouwde sfeer. Ze is een fijne gesprekspartner; haalt het onderste op een hele rustige, onopvallende manier boven. Hierdoor helpt ze je om zélf tot belangrijke inzichten te komen. De oefeningen en bewustwording die ze meegeeft, zijn helder en 'makkelijk toepasbaar' in het hectische leven met kinderen. Daardoor levert coaching met Yura een langdurig effect'. 
(Ellen)

'Ik vond het coachingsgesprek in combinatie met een wandeling in het bos een zeer goede combinatie. Door het wandelen in het bos stond ik ook niet bloot aan afleidingen en kon ik gericht mijn verhaal doen. Daarnaast vind ik Yura een hele fijne gesprekspartner, ik had echt het idee dat er iemand naar me luisterde en het fijne vond ik ook dat zij ook kinderen heeft waardoor je ook een antwoord krijgt gebaseerd op ervaring'. 
(Priscilla tijdens de Nationale Wandelcoachdag 2016)

'Ik heb Yura al aan verschillende mensen aanbevolen. De ontspannen, open, eerlijke en vertrouwde manier waarop de gesprekken hebben plaatsgevonden, heb ik als erg prettig ervaren. Dingen onder de oppervlakte komen door Yura's manier van coachen goed naar boven, zodat je er echt aan kan gaan werken'. 
(Judit)


'Ik heb de coaching als positief ervaren. Het kijken naar energievreters en deze 'verbannen'. Het bewuster nadenken over zaken waar je invloed op wilt uitoefenen, en welke niet. Ik zou haar aanbevelen aan een vriendin of collega. Yura is betrokken en prettig om mee te communiceren'.
(Loes)

 

Lees hier alle mogelijkheden en voordelen van wandelcoaching


Je zult merken dat het actief coachen tijdens het wandelen iets extra's geeft. Ga die uitdaging dus aan en ga met me mee naar buiten. Meld je aan voor een coachwandeling in het bos. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis.
 

Waarom een coachwandeling?

Samenvattend: wandelcoaching helpt jou om de eerste stappen te zetten naar positieve verandering en actie.

'De wandelsessies met Yura hebben mij geholpen de balans tussen het moederschap en alle andere rollen te herstellen. De combinatie van het wandelen in een mooie omgeving en de coaching van Yura is geweldig. Door een luisterend oor te bieden en de juiste (soms confronterende) vragen te stellen zet ze je aan tot denken en kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen'.
(Daphne)


'Het is een reis die ik heb gemaakt. Ik heb geleerd wat mijn blokkades zijn en waarom ik bepaalde dingen doe. Toen ik dat wist, kon ik dat veranderen waardoor ik zelf relaxter ben geworden. Ik heb ook geleerd mijn energie te managen en datgene te doen wat werkt voor MIJ! Ik raad het aan iedereen aan! Het is de investering qua tijd, geld en energie allemaal meer dan waard geweest. De kwaliteit van mijn leven is veel beter geworden. Ik kan alleen maar zeggen: top, top, top! Thanx Yura!'
(Denise)


'Ik heb één uur coaching bij Yura gewonnen en hoewel ik niet direct een coachvraag kon formuleren, kon Yura door slim doorvragen toch bij de kern komen. Nu heb ik in grote lijnen helder waar ik tegenaan loop en welke richting ik op wil. Dit kan ik verder uit gaan diepen en stappen zetten. Erg fijn!'
(Agna)

'In een wandeling van 45 minuten over het mooie landgoed Broekhuizen te Leersum, inzicht en tips gekregen hoe ik beter met mijn werktijd kan omgaan, waardoor ik niet meer in dagelijkse tijdnood kom. De antwoorden zijn simpel, maar kom er maar eens op. Yura geeft tijdens het wandelen mooie handvatten om dit zelf in te zien, zonder dat het opgedrongen wordt. Bedankt Yura voor dit mooie inzicht'. 
(Marlies tijdens de Nationale Wandelcoachdag 2015)


Wat zijn de mogelijkheden?

Kijk bij de tarieven voor een compleet overzicht van de kosten.

Weet je niet wat goed bij jou past? Mail of bel me dan!

TIP: er wordt vaak gestart met een coachtraject van 3 gesprekken, met daarna nog de mogelijkheid tot verlenging. En ook de Strippenkaart is favoriet, die is nl. 'onbeperkt houdbaar' en: 5 halen, 4 betalen.  

Heb jij behoefte aan een frisse wind door je hoofd?
 
voor een gratis kennismakingsgesprek. Of bel me op 06-83554192.Naast het wandelcoachaanbod biedt MAMcoaching nog meer. Lees hieronder verder en als je vragen hebt, bel of mail me. Ik help ik je graag in het maken van jouw keuze.
 

1 dag speciaal voor jou: VIP dag
Wil je in één dag leren hoe je in jouw drukke leven - zonder schuldgevoel - tijd maakt voor jezelf, zodat je met minder stress en meer energie voor je gezin zorgt en succesvol bent op je werk? Ik help jou je blokkades op te ruimen die je op dit moment tegenhouden om te doen wat (hoe) je het liefst wilt. Resultaat: een leven dat jij graag wilt leiden, met alle ingredienten die bij jou passen!
 

Meld je dan aan voor deze 1-daagse sessie met mij. Lees hier alles over de VIP dagStrippenkaart voor meer balans, energie en rust - voor 5 gesprekken, 4 betalen 
Steeds meer vrouwen kiezen voor een of twee losse coachgesprekken, omdat ze op dàt moment behoefte hebben aan de frisse blik van een coach of een 'spiegel' om andere keuzes te kunnen maken. Daarna volgt vaak een periode waarin het allemaal weer lekker loopt, maar opeens kan een dip de kop opsteken of heb je een vastloper... Dan is het fijn om op korte termijn een verfrissend coachgesprek in te plannen, zonder dat het uitmaakt of er een week, 3 maanden of een half jaar tussen de gesprekken zit, of zelfs meer. Jíj geeft aan wanneer je behoefte hebt aan coaching. Het kaartje past heel handig in je portemonnee. Als je de Strippenkaart tegen komt tijdens het shoppen of boodschappen doen en je voelt dat het weer tijd is voor een verfrissend coachgesprek, dan bel of mail je mij. 
De Strippenkaart is voor 5 gesprekken (en maar 4 betalen) en ‘onbeperkt houdbaar’. 
Lees hier alles over de StrippenkaartMinder stress: 'Ontstress pakket voor moeders' 
Het ontstress pakket gaat je helpen om je mindset te veranderen, zodat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt en minder stress in je leven ervaart.
Je kunt meer genieten van het moederschap en je gooit je schuldgevoel overboord. Het ontstress pakket zorgt ervoor dat je beter kunt omgaan met je energie en dat je meer balans ervaart tussen je werk en je gezin. 

Lees hier alles over het ontstress pakket Je kunt ook kiezen voor een LIGHT (korte) versie.Lekker thuis lezen: e-books met tips voor meer balans tussen werk & gezin en over energie, vitaliteit & balans 

Ben je toe aan meer balans in je leven? Lees dan het e-book ‘7 tips voor meer balans tussen werk & gezin'. Het is een actief e-book  met veel aandacht voor stress, schuldgevoel, energiemanagement, keuzes maken, hulp vragen, perfectionisme, je innerlijke criticus & overtuigingen en mindfulness. Je krijgt veel To-do tips waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Om nieuwe inzichten op te doen en nieuwe ideeën in je hoofd te krijgen. En ze uit te voeren!. 
 
Wil jij je energieker en vitaler voelen? Bestel dan het e-book ‘Lekker in je vel én in je hoofd'. Je leest over échte mama-thema’s als perfectionisme & loslaten en het ‘heilige moeten’ & te veel willen, over goede voeding voor jezelf en je gezin, en over omgaan met stressmomenten. Je krijgt tips die lichaam en geest verenigen. 
Klik hier voor alle informatie en bestel de e-books meteen
 Een werknemer uit balans? Laat MAMcoaching haar coachen binnen of buiten uw bedrijf of organisatie.

Wilt u uw werknemer(s) door MAMcoaching  laten coachen binnen of buiten uw bedrijf of organisatie? Bent u zoek naar een professionele mamacoach die weet wat er speelt bij uw vrouwelijke medewerkers die (net) moeder zijn? Wilt u hen stress-, energie- en keuzemanagement tools aanbieden, waardoor ze de ideale balans vinden (en behouden) tussen hun werk & gezin? Niets is prettig dan werknemers die plezier hebben in hun werk én thuissituatie: dit verhoogt de productiviteit in uw bedrijf of organisatie. Een win-win situatie voor beiden. Dit kan door middel van coaching on the job, 1-op-1 coaching, wandelcoaching, workshops of trainingen. Lees hier verder als u MAMcoaching wilt inzetten voor uw bedrijf of organisatie  
 


Workshops en events
In de Agenda kun je lezen voor welke workshops en events je je kan inschrijven.

Gratis kennismaken?

voor een gratis kennismakingsgesprek.
Of bel me op 06-83554192.

En: vraag een gratis abonnement aan op MAMtips. Klik op de button
'gratis e-Zine MAMtips' en je krijgt elke maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk & gezin, een ontspannen moeder zijn en minder schuldgevoel & stress.